media
media
12.02.2017

Valentine's Day - Cateva sfaturi pentru a arata cat mai bine intr-o seara romantica

Valentine s day- cateva sfaturi pentru a arata cat mai bine intr-o seara romantica

Recomadari:

1. Întotdeauna înainte de aplicarea machiajului trebuie să îţi hidratezi tenul cu o cremă uşoară adaptată tipului de ten.

Sugestii: Chiar dacă tenul este foarte uscat să nu foloseşti o cremă grasă pentru că îţi va dizolva fondul de ten sau se va aplica foarte greu, respectiv în pete.

2. Este recomandat să foloseşti culori de ruj, gloss şi fard de obraz din aceeaşi bază cromatică cu culoarea părului.

Sugestii: Pentru brunte sau persoane cu păr foarte închis se recomandă folosirea acestor produse în funţie de fototipul de piele. De exemplu: pentru pielea alb-roz se recomandă pentru a echilibra pigmentul pielii nuanţe care conţin galben, portocaliu sau bronz; iar pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare şi cu pigment de galben se recomandă nuanţele de roz sau combinaţia de roz cu portocaliu.

3. În cazul în care te pregăteşti pentru o cină romantică la care vrei să porţi ruj şi nu gloss, şi vrei să să se menţină pe tot parcusul cinei, colorează ambele buze pe toată suprafaţa lor cu un creion în culoarea rujului sau o nuanţă puţin mai închisă.

4. Pentru ca machiajul să aibă un aspect natural după ce mascara şi/sau tuşul s-au uscat, hidratează faţa cu cateva pulverizări de apă termală sau spray fixator de machiaj.

5. Dacă vrei ca faţa să arate foarte bine conturată fără să foloseşti bronzer sau blush în exces, poţi folosi fonduri de ten baton: culoarea mai deschisă pe centrul feţei şi culoarea mai închisă pe laterale feţei, sub pomete şi dacă este cazul pe lateralele nasului sau ale frunţii.Vezi mai mult
media
media
11.01.2017

Cum sa faci un machiaj Smoky Eyes - Caracteristici de care trebuie sa tinem cont

Cum să faci un machiaj Smoky Eyes

Începând cu Cleopatra care îşi contura puternic ochii cu o substanţă numită mesdemet la egipteni şi kohl la arabi (şi care era preparată din derivaţi de plumb, galenă şi ceruzit), femeile din întreaga lume au fost cucerite şi fascinate de-a lungul secolelor de diferite moduri de a purta machiajul smoky eyes. Conturarea ochilor cu negru a revenit în atenţia publicului odată cu petrecerile opulente ale anilor ’20 când focusul era pe atragerea atenţiei sub orice formă. A pierdut din popularitate în următoarele decade, dar a fost reinventat din nou prin anii ’80.

Vezi mai mult